Een zondags ontbijt bij cd&v Kinrooi

Publicatiedatum

Auteur

Sofie Mertens

Deel dit artikel

De dag beginnen met een heerlijk ontbijt, wie wil dat nu niet? Cd&v Kinrooi weet alvast hoe het moet. Minister Jo Brouns en zijn bende hebben hun deuren wijd opengezet en gezorgd voor een heerlijk ontbijt. Verse croissants, lekkere pistolets, spek met eitjes, een goed kopje koffie, een fruitsapje vol vitaminetjes, ... Het ontbijt was simpelweg onweerstaanbaar. De sfeer was top en de maagjes waren gevuld. Een perfecte start van mijn zondag!

Nieuws

Recordaantal verkeersboetes voor De Lijn-chauffeurs

De chauffeurs van De Lijn hebben vorig jaar een recordaantal en een recordbedrag aan verkeersboetes gekregen. Zo bericht De Tijd woensdag op basis van cijfers die de Vlaamse Parlementsleden Orry Van de Wauwer en Sofie Mertens (beiden CD&V) opvroegen bij Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD).

Budget voor premies voor elektrische wagens is al half op

Bijna de helft van het budget voor de premies voor elektrische auto's is al op. Aan het huidige tempo zal de pot van 20 miljoen euro over twee maanden leeg zijn. Toch maakt Vlaams mobiliteitsminister Lydia Peeters (Open VLD) zich sterk dat alle aanvragen die voldoen aan de voorwaarden, gehonoreerd zullen worden.

CD&V wil termijn om auto te laten herkeuren fors optrekken naar 2 of 3 maanden

De termijn om je auto te laten herkeuren moet worden opgetrokken naar twee of zelfs drie maanden. Dat vindt CD&V.