Op stap

Via deze pagina blijf je op de hoogte van mijn uitstappen in Vlaanderen!

nieuws uit op stap

Sammy's brunch

Gezellig brunchen bij onze voorzitter Sammy Mahdi. Gelukkig voor de kinderen was Pamuk ook weer van de partij... Lekker eten en goed gezelschap dus, wij vonden het zeker een succes! 

Een boeiende bijeenkomst over het lerarentekort

Collega's Hilal Yalcin en Tom Cox samen met professor Kristof De Witte (KU Leuven) aan het woord over de herwaardering van het lerarenambt, de aanpak van het lerarentekort en de verbetering van de kwaliteit van ons onderwijs.

Een interessante onderwijsavond dus!

De Warmste Kerstmarkt!

Heerlijk slenteren langs leuke standjes op zoek naar toffe cadeautjes. Natuurlijk hoorde daar ook heerlijke winterse drankjes en lekkere snacks bij. En voor de kinderen was gelukkig ook de Kerstman van de partij.

Een mooie actie ten voordele van de Warmste Week. Fijn om zo'n leuke evenementen te hebben in ons mooie Lommel.

Spaghettiavond bij cd&v Sint-Truiden

De dag afgesloten met de gezellige spaghettiavond van cd&v Sint-Truiden. Een lekkere spaghetti kan ik natuurlijk niet afslaan, en zeker niet in goed gezelschap!

Hogeschool PXL bestaat 10 jaar!

Het 10-jarig bestaan van de PXL konden we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, dat moest gevierd worden! Heel fijn om aanwezig te zijn op deze unieke gebeurtenis. De PXL is en blijft een belangrijke aanwinst voor onze provincie.

Jos Maes werd ereburger van onze stad!

Stad Lommel zette Jos in de bloemetjes voor zijn jarenlange inzet in het verenigingsleven: van school- en wijkwerkingen tot het organiseren van het Limburgs Autosalon. Hij heeft die Gouden Erepenning meer dan verdiend!

Vitamientjes C-d&v voor de brave Lommelaars!

We hopen dat de Sint en zijn vrolijke pieten jullie huis gevonden hebben voor ze terug naar Spanje varen. Om hen een handje te helpen trokken wij er met team Lommel op uit en deelden we wat vitamientjes C-d&v uit aan onze brave Lommelaars. We hebben wel meer dan 400 mandarijntjes uitgedeeld en heel wat stralende gezichten gezichten.

Wittelintjesactie met cd&v Pelt

Samen met cd&v Pelt op pad tegen de verspreiding van naaktfoto's en deepnudes, een nieuwe verontrustende vorm van online seksueel geweld. Hierbij wordt onschuldig beeldmateriaal, zoals foto's of video's, met behulp van artificiële intelligentie omgevormd tot expliciete naaktbeelden. De impact van deze beelden op de slachtoffers mogen we niet onderschatten.  

Smullen bij Trots op Bilzen

Genieten van heerlijke zelfgemaakte spaghetti? Het fantastische team van Trots op Bilzen kan je er wel mee helpen... Zeker voor herhaling vatbaar!