Het receptieseizoen zit er op!

Publicatiedatum

Auteur

Sofie Mertens

Deel dit artikel

Omringd door collega’s, vrienden en bekenden blikten we terug op 2022 en klonken we op het nieuwe jaar. Hoewel het door corona alweer een tijdje geleden was dat er fysieke nieuwjaarsrecepties plaatsvonden, voelde het als nooit tevoren.

Heel fijn om de lokale afdelingen op deze manier beter te leren kennen en kennis te maken met de mensen achter de schermen. Zo ontdekken we wat er leeft, leren we de problematieken kennen en zorgen we voor een betere samenwerking.

Met zo’n spetterende start kan 2023 alleen maar een succes worden!

Nieuws

Recordaantal verkeersboetes voor De Lijn-chauffeurs

De chauffeurs van De Lijn hebben vorig jaar een recordaantal en een recordbedrag aan verkeersboetes gekregen. Zo bericht De Tijd woensdag op basis van cijfers die de Vlaamse Parlementsleden Orry Van de Wauwer en Sofie Mertens (beiden CD&V) opvroegen bij Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD).

Budget voor premies voor elektrische wagens is al half op

Bijna de helft van het budget voor de premies voor elektrische auto's is al op. Aan het huidige tempo zal de pot van 20 miljoen euro over twee maanden leeg zijn. Toch maakt Vlaams mobiliteitsminister Lydia Peeters (Open VLD) zich sterk dat alle aanvragen die voldoen aan de voorwaarden, gehonoreerd zullen worden.