Ontbijt met Sofie voor het goede doel!

Publicatiedatum

Auteur

Sofie Mertens

Deel dit artikel

Omdat niet iedereen de middelen heeft om zijn of haar verjaardag uitgebreid te vieren, heb ik een ontbijt georganiseerd ten voordele van vzw ’t Kietelt. Dit goede doel zorgt ervoor dat alle Limburgse kindjes een onvergetelijke verjaardag kunnen beleven. Niet alleen de sfeer was fantastisch, maar dankzij jullie steun heb ik ook een mooi bedrag kunnen inzamelen. Zo hebben we 't Kietelt maar liefst 1.500 euro kunnen overhandigen! Hiermee zullen zij veel kinderen in Limburg een fantastische verjaardag kunnen bezorgen. 

Wist je dat er in Lommel elke maand 23 kinderen zo'n verjaardagsdoos krijgen? En in heel Limburg zijn dat er wel meer dan 1.700 per jaar...

 

Lees hier het bericht in Internetgazet Lommel. 

Nieuws

Recordaantal verkeersboetes voor De Lijn-chauffeurs

De chauffeurs van De Lijn hebben vorig jaar een recordaantal en een recordbedrag aan verkeersboetes gekregen. Zo bericht De Tijd woensdag op basis van cijfers die de Vlaamse Parlementsleden Orry Van de Wauwer en Sofie Mertens (beiden CD&V) opvroegen bij Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD).

Budget voor premies voor elektrische wagens is al half op

Bijna de helft van het budget voor de premies voor elektrische auto's is al op. Aan het huidige tempo zal de pot van 20 miljoen euro over twee maanden leeg zijn. Toch maakt Vlaams mobiliteitsminister Lydia Peeters (Open VLD) zich sterk dat alle aanvragen die voldoen aan de voorwaarden, gehonoreerd zullen worden.

CD&V wil termijn om auto te laten herkeuren fors optrekken naar 2 of 3 maanden

De termijn om je auto te laten herkeuren moet worden opgetrokken naar twee of zelfs drie maanden. Dat vindt CD&V.