Spaghettidag voor het goede doel!

Publicatiedatum

Auteur

Sofie Mertens

Deel dit artikel

Cd&v Oudsbergen organiseerde een heerlijke spaghettidag voor het goede doel, vzw Kietelt. De vzw zet zich al jaren in voor kinderen uit kansarme gezinnen en zorgt ervoor dat ook deze kinderen een onvergetelijke verjaardag kunnen beleven. Want wist jij dat 1 op de 7 Belgische kinderen in armoede opgroeit? In deze gezinnen is er geen geld voor allerlei extraatjes, maar vzw Kietelt maakt van de verjaardagen een echt feest voor de kinderen!

Nieuws

Recordaantal verkeersboetes voor De Lijn-chauffeurs

De chauffeurs van De Lijn hebben vorig jaar een recordaantal en een recordbedrag aan verkeersboetes gekregen. Zo bericht De Tijd woensdag op basis van cijfers die de Vlaamse Parlementsleden Orry Van de Wauwer en Sofie Mertens (beiden CD&V) opvroegen bij Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD).

Budget voor premies voor elektrische wagens is al half op

Bijna de helft van het budget voor de premies voor elektrische auto's is al op. Aan het huidige tempo zal de pot van 20 miljoen euro over twee maanden leeg zijn. Toch maakt Vlaams mobiliteitsminister Lydia Peeters (Open VLD) zich sterk dat alle aanvragen die voldoen aan de voorwaarden, gehonoreerd zullen worden.