Vrouw en Maatschappij Limburg gaat van start!

Publicatiedatum

Auteur

Sofie Mertens

Deel dit artikel

In september vond het jaarlijkse startmoment van Vrouw & Maatschappij Limburg plaats in CO.llab73, een conceptstore in Sint-Truiden. De drie creatieve vrouwen achter de conceptstore vertelden ons hun verhaal en onze nationale voorzitter, Lynn Callewaert, lichtte de werking en jaarplanning toe. Een geslaagde avond! Heel fijn om iedereen terug te zien en zoveel inspirerende verhalen te horen.

Nieuws

Recordaantal verkeersboetes voor De Lijn-chauffeurs

De chauffeurs van De Lijn hebben vorig jaar een recordaantal en een recordbedrag aan verkeersboetes gekregen. Zo bericht De Tijd woensdag op basis van cijfers die de Vlaamse Parlementsleden Orry Van de Wauwer en Sofie Mertens (beiden CD&V) opvroegen bij Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD).

Budget voor premies voor elektrische wagens is al half op

Bijna de helft van het budget voor de premies voor elektrische auto's is al op. Aan het huidige tempo zal de pot van 20 miljoen euro over twee maanden leeg zijn. Toch maakt Vlaams mobiliteitsminister Lydia Peeters (Open VLD) zich sterk dat alle aanvragen die voldoen aan de voorwaarden, gehonoreerd zullen worden.